Friday, February 08, 2008

KIVAT PIENET NÄYTTEET

Sain kampaajalta lahjaksi pikkuisen shampoon ja hoitoaineen. Hyvät tuotteet jotka riittivät useaan pesuun. Hammashygienistinikin lahjoi minua pienellä 19 ml:n Colgatella muutama viikko sitten. Edelleenkin riittää tahnaa, vaikka on tapana harjata kahteen kertaan aamuin illoin.

Kosmetiikkanäytteiden riittoisuutta ihailen ja ihmettelen aina. Tästäpä aasinsiltaa pitkin asiakaspalveluun ja myymiseen. Ostan kallista laatukosmetiikkaa, ja näin ollen minulle annetaan usein ostosten yhteydessä jokunen näyte, samalla kun myyjä kertoilee  tuotteista jotka eivät ole minulle tuttuja. Näytteet ovat kivoja, näytepakkausten suunnittelu ja toteutus taitavia, jopa riemastuttavia. Lukemattomia kertoja näyte on saanut minut menemään ostamaan kyseisen tuotteen. Siksipä minusta on luonnollista kysyä päivävoiteen ostamisen yhteydessä saanko näytteen yövoiteestakin. Olen huomannut että kaikki myyjät eivät pyytämättä tarjoa näytteitä. Kannattaa olla oma-aloitteinen ja tehdä asiakaspalvelutilanteesta paras mahdollinen. Turha jäädä tumput suorina odottelemaan palvelua tai sitä kiukkuisesti vaatimaan. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä minulle jää erittäin mukava muisto ostotilanteista. Se kymmenes tapaus on sitten joko mukava, neutraali tai okei, ostan seuraavalla kerralla muualta. Melkein aina erittäin mukava.

5 comments:

 1. En osta kallista laatukosmetiikkaa, kun apteekista saa samat halvalla.

  ReplyDelete
 2. Monet ovat kanssasi samaa mieltä tuossa, mutta minäpä haluan esimerkiksi Elizabeth Ardenin tuotteita, joista olen juuri saanut näytteitä. Ei kai niitä ole apteekissa...? Nyt äkkiä katsomaan :)

  ReplyDelete
 3. miäs saa jonku hajuveden ostaa matkoillaan,
  tunnen itteni ihan ufoksi tuollaisessa liikkeessä

  ReplyDelete
 4. Polgara10:02 am

  Apteekin tätsy lahjoi viimeksi kahdella (aika isolla) näytteellä, kun ymmärsin kysyä, etsi vieläpä pitkään ja hartaasti oikeita juttuja. Että apteekki kyllä osaa ;D

  ReplyDelete
 5. Kiva kuulla että apteekissakin lahjotaan :)

  ReplyDelete