Friday, August 10, 2007

POLTTARIT

.

Kysyin tuttavalta millaiset polttarit kaverit olivat hänelle järjestäneet. Epämääräisesti oletin tai odotin jotain alkoholipitoista meuhkaamista. Telkkarin amerikkalaisissa leffoissa on pakolliset kuviot strippari ja pokerinpeluu sikarisavuisessa huoneessa.

Hauskoilta kuulosti näiden suomalaisten 3-kymppisten miesten touhut. Eka vaihe oli aamudrinkki likööriä, mutta siitä eteenpäin ennalta arvaamattomasti kaverille oli tilattu aika manikyyriin kosmetologilta. Ideana oli että hänet vietiin jonnekin missä kukaan 15-päisestä polttariporukasta ei ollut koskaan käynyt. Käsihoidon päälle tuli lakkaus kynsiin ja kullanvärinen tähti jokaiseen.

Seuraava vaihe oli kolmen tunnin sota värikuulapyssyillä maatilalla joka tarjoaa tuon urheilumuodon asiakkaille ja sen jälkeen jengi siirtyi vuokratulle mökille nauttimaan pitopalvelusta tilattuja ruokia, saunomaan ja uimaan. Juomat tulivat kuvaan uskoakseni vasta tuossa vaiheessa.

Kuulosti todella hyvältä ja tervehenkiseltä kaveripiirin kokoontumiselta. Siihen voisi rohkaista avioitumisen jälkeenkin. Polttarien perimmäinen tarkoitus ei nykypäivänä ole enää se mikä se oli aikanaan. Jaa niin, mikä se muuten oli? Noin niinkuin tarkkaan ottaen.
.

2 comments:

  1. Anonymous11:43 am

    Polttarit, en muista kokeneeni..

    ReplyDelete
  2. Minä pidin omat vain mieheni kanssa - tai siis silloin sulhaseni. En muutenkaan halunnut mitään seremonioita.

    ReplyDelete