Friday, June 15, 2007

PUOLISON ROOLI

.

Sorsaparit vaikuttavat aina sopuisilta. Ei liene parisuhdeongelmia.

Tapasin tutun naisen ja ihastelin hänen tyylikkäitä silmälasejaan. Paria violetin sävyä aika rohkeasti mutta kuitenkin aistikkaasti ja hyvällä maulla käytetty kehyksissä. Sopivat upeasti hänen tummanharmaaseen liituraita-asuunsa. Hän kiitteli kehuistani ja kertoi että miehensä oli töräyttänyt lasit nähtyään: "Oletko sä alkanut harrastaa mäkihyppyä?"

Samana päivänä toinen tuttavani mainitsi katselleensa lierihattua kesäkutsuille, mutta hinta arvelutti, 145 ekee. Hän tekstitti aviopuolisolle ja kysyi ostaisiko vai ei. Vastaus puhelimen näytössä: "Who cares?"

Herää epäilys että miehet eivät hallitse duuniaan parisuhteen toisena osapuolena, eivätkä mahdollisesti tunne naisen sielunelämää, vaikka on tilaisuus omaan puolisoon lähemminkin tutustua.

Eikä unohdeta näitä pohtiessa gay-kansaakaan. Heidän lehtensä myyntipisteet selviävät oheisesta linkistä ((lehden nimen ja esim. kaupungin nimen avulla). Ehkä vähän hassu aasinsilta yhtäkkiä, mutta ystäväni Anna Kortesalmi (lehden toimittajakuntaa) meilasi tuon linkin juuri minulle.

Z-LEHTI

En tiedä olenko tosikko kun tuntuu että huumori ei sovi siihen kohtaan missä puolison ulkonäköä ja siihen liittyvää pitäisi kehua ja kannustaa? Sanoisin että pääsääntöisesti ainakin naisille ulkonäkö on tärkeä. Olen hyvin tyytyväinen puolisoltani saamiini wow-kommentteihin juhliin pukeutuessani ja siihen että ulkoasuun ei suuntaudu hulppeaa huulenheittoa.

Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen asia pohdittavaksi; puolison rooli ja mitä kaikkea siihen tehtävään sisältyy.
.

7 comments:

  1. Anonymous6:02 pm

    Helppo on sorsien olla sopuisia, kun eivät "puolisoa" juuri muutamaa päivää vuodessa enemmän näkemään.

    Säästän sinut tarkemmilta tiedoilta puolisukeltajasorsien sukupuolíelämästä. Ovat kuitenkin tässä suhteessa karuimpia otuksia mitä maa (ja vesi) päällään kantaa...

    Kunhan nyt vain totesin.

    ReplyDelete
  2. Hei Urogallus

    Niin se on että moni kakku päältä kaunis, ja moni sorsa ilmeisesti myös. Onpa kauheaa kun taas yksi illuusio romahtaa :) Ihmisten parisuhteet ja avioliitot näyttävät usein ulospäin ihan erilaisilta kuin mitä suljettujen seinien sisällä ovat. Olkoon tämä meille opiksi ja ojennukseksi. Ei kannata tujottaa ulkokuorta.

    Puolisukeltaja - onpa hauska sana ja idea.

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:15 pm

    Puolisukeltajasorsa on englanniksi dabbling duck. Olisiko "räpeltäjäsorsa" tai "säätäjäsorsa" hyvä suomennos?

    ReplyDelete
  4. Eka vaistoni "suomentamiseen" on dippaava sorsa. Suomen kielestä joko puuttuu se sana tai sitten en saa sitä nyt vaan päähäni. Silleen niinku "menee alas".

    ReplyDelete
  5. Et ole tosikko, miehen ehdoton velvollisuus on rehelliset kohteliaisuudet. Minä olen hemmoteltu nainen, kun perheen nuoretkin miehet joskus ihan arkenakin kehuvat äitiään ;)

    ReplyDelete
  6. Kiva kuulla, Hannele!

    ReplyDelete
  7. Anonymous6:35 pm

    Noin tarkemmin kuvaa katsoen aasinsilta gay-kansaan sopiikin oikein mainiosti.

    Kaksi koirassorsaahan siinä lepäilee...

    ReplyDelete