Friday, February 09, 2007

PERHE ON PAHIN

.


On ollut riemukasta seurata uusintoja vanhasta TV-sarjasta Perhe on pahin, Archie ja Edith Bunker, tytär Gloria ja vävy Michael eli "läskipää". Ollaan edetty vaiheeseen jossa kotivävy ja Gloria muuttavat naapuritaloon ja saavat lapsen.

70-luvun New York, työväenluokkaa edustava Archie, kaksi eri sukupolvea keskenään... Siihen päälle 2007 vuoden suomalaisyleisö joka katselee touhua omine ajatuksineen.

Näin jakson jossa Gloria oli pari viikkoa myöhässä lasketusta ajastaan. Hän ja Mike istuivat italialaisessa ravintolassa ja joivat viiniä kun synnytyspoltot alkoivat. Kauheaa kun minua jäi vaivaamaan että viimeisillään oleva nainen joi viiniä. Eikös se vauva sitten syntynyt humalassa? Rauhoittakaa minua.
.

6 comments:

  1. Anonymous2:51 pm

    Tuskin se huppelissa syntyi...
    tai tiedä tuosta.
    Olen itsekin katsellut noita uusintoja. Kovin erilaisin silmin sarjaa katselee nyt kuin -70 luvulla. No, olin n.10v. kun sarja pyöri Suomessa ensimmäisen kerran.

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:00 pm

    Kopsista keikkaa. Ota ihan rauhallisesti. Se vauva on oikeasti näyttelijä (joku keski-ikäinen, alkoholisoitunut b-luokan tyyppi) joka on vaan meikattu vauvaksi. Ja on varmaan vain mielissään ilmaisesta viinilasillisesta.

    Meillä kääntyy lastenohjelmien jälkeen kanava vauhdilla kun Perhe on pahimman kammottava alkulaulu käynnistyy. Kerran katselin yhtä jaksoa ja minusta se oli yksi kammottavimmista sarjoista jota olen koskaan seurannut.

    ReplyDelete
  3. Hei Marko

    Aika on tehnyt tehtävänsä joidenkin sarjojen kohdalla, tai toisaalta meidän kohdallamme. Lapsena katselee juttuja ihan eri tavalla kuin aikuisena. Toisaalta voi olla että jo parin vuoden vanha uusinta tuntuu erilaiselta toisella kerralla. Riipuu kai omasta kehityksestä ja kokemuksista siinä tapauksessa. Nautin useinkin sarjasta tai leffasta enemmän toisella kerralla kun jo tiedän kokonaisuutta ja taustaa vanhastaan.

    Ally

    Nyt kun mainitset, se sarja on TODELLA KAUHEA :D Kaikki se huuto, melskaaminen, rasismi ja sovinismi. Heh, meillä on monta jaksoa DVD:llä ja aion katsella ne. Kuvittelen sinut kädet korvilla kun tunnuslaulu alkaa: "lalalaa...By the way Glenn Miller... (something) ... hit parade... girls were girls and boys were boys... tralalaa..."

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:58 am

    Ei kai kukaan ole niin hullu että menis synnyttämään selvinpäin?

    ReplyDelete
  5. Anonymous7:34 am

    Hmm... Kyllähän ne amerikkalaisissa sarjoissa aina vitsailevat siitä että kävyvät synnyttämässä lapsen mutta eivät muista tapauksesta mitään kun oli tolkku poissa lääkityksen ansiosta... Herää kysymys mistä on kysymys.

    ReplyDelete
  6. Osaiskos joku sanoa saako naita jaksoja dvd muodossa. mahtava sarja aikoinaan ja on kylla vielakin. jenkit osaavat nauraa itselleen. kaikki tyypit vahvasti karrikoituja.

    ReplyDelete