Friday, February 23, 2007

KEVÄTSIIVOUS

.

Hienon talvipäivän aurinko paistaa hangille ja talojen ikkunoista sisään. Pöly tanssii ilmassa ja laskeutuu pinnoille. Ilmeinen kevätsiivouksen tarve. Siivoustyön jälki näkyy heti ja tuottaa tyytyväisyyttä. Helpompi hengittääkin kun on saanut villakoirat kuriin. Eikä tarvitse maksaa koiraveroa.

Perusteellinen siivous on tarpeen muuallakin kuin kodeissa. Aina uudelleen kannattaa heittää pois huonot ajatukset, väärät asenteet, kangistuneet käsitykset, huonot tavat. Tilalle parempi tyyli ja tehokkaammat systeemit. Ajattelu terveelle pohjalle. Menoa eikä meininkiä.

Ja taas mentiin...!
.

3 comments:

  1. Anonymous5:00 pm

    Hyvä idea! Ajatukseni taitavat kaivata siivousta siinä missä kotinikin. Aloitanpa heti. Mitähän kivaa tänä viikonloppuna tapahtuu? Kivaa viikonloppua sinulle Rita, ja kaikille teille muille myös!

    ReplyDelete
  2. Hmm... joinain päivinä tulee sanottua mitä ajattelee... vaan ei siitä koskaan mitää hyvää seuraa... yleensä, melkein ainakaan.

    ReplyDelete
  3. Charlotta,
    Tenttaan sinulta maanantaina siivositko :D

    Isopeikko,
    Vastahmmm.... Onkohan se siivoamista? Tuulettamista? Joutuuko Peikko sen jälkeen pesemään suunsa saippualla? Sitäkö se olikin! Ja minä kun luulin viimeksi nähdessämme että Peikolta tuli vaahtoa suusta!

    Se onkin taito miten sanansa asettelee. Ja milloin.

    ReplyDelete